Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Присъдата си коментира в студиото на Лице в лице

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Присъдата си коментира в студиото на Лице в лице
Коментари Харесай

Марешки: Чувствам се насилен като хората по селата, които ги обират за по 2 лева

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Присъдата си разяснява в студиото на " Лице в лице " по БТВ водачът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки:

" Строежът, който трябваше да бъде погубен, е на мой терен - благосъстоятелност на " Варна Фарма Холдинг ". 

Аз ще бъда първият човек, който е съден, тъй като е желал наем за своя движимост и още по-лошото, че споделят, че съм заплашвал с разрушение на имущество, а то е мое. Всяко имущество, което е върху моя земя, е мое. Който е притежател на земята, носи правата върху нещото там. Човек, който сезира органите за нелегално строителство, излиза отговорен. А наше обвързване по конституция е да сигнализираме при познание за нещо нелегално, каквото и да е то.

Някой е пристигнал в моя парцел, построил си го е и си го експлоатира. Кой му е пуснал ток, за какво не са се сезирали органите по-рано за този обект?! 

Излиза, че борецът против противозаконните парцели е съден за това, че е сезирал контролните органи да разрушат противозаконна сграда. Това е наш дълг по закон. Може ли да заплашиш някого, че ще му разрушиш противозаконната сграда?! Няма опасност за противозаконни постройки. Незаконните постройки по принцип не би трябвало да съществуват.  

Освен това не съм удрял никого. 

Нашата теза в съда е, че аз не съм му желал нищо, на четири очи говорихме. Не съм вярвал, че някой може да кредитира изявлението на който и да е. Марешки няма нищо там, само че си желае наем, споделя прокурорката. Тя очевидно не знае, че този парцел е мой. Аз ще покажа в Европейски Съюз по какъв начин един човек може да бъде изнасилен. Чувствам се изнасилен като доста българи, които ги изнасилват и крадат по селата за по два и по 5 лв.. 

Ще апелирам присъдата. Аз съм неосъден все още. "  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР